A Magyar Munkaerőpiac Új Szereplői: Miért Választják a Filippínó Munkavállalók Hazánkat?
A berkalkulator.com
eladó >>
Publikálva

A Magyar Munkaerőpiac Új Szereplői: Miért Választják a Filippínó Munkavállalók Hazánkat?

facebookMegosztás Facebook-on
Authors

Házhoz Jött a Sikeres Nemzetközi Munkavállalás - Rowena Paragas Sikerstratégiája

A több mint két évtizedes szakmai múlttal rendelkező Rowena Paragas, aki nemcsak az iparág neves szakértőjeként, hanem a NYD International Placement Agency Inc. közvetítőcég alapítójaként is elismert, jelentős eredményeket ért el a filippínó munkavállalók magyarországi elhelyezésében. Különös tekintettel egyedi megközelítésére és a magyar munkaadóval való szoros együttműködésére, az elérhető vállalkozás sikeresen hozzájárult a munkaerőpiac diverzifikálásához.

Európa Új Munkaerő Forrása: A Filippínó Munkavállalók Térnyerése

Érdekes adalék az európai munkaerőpiachoz, hogy körülbelül 100 000 filippínó munkavállaló járul hozzá az öreg kontinens gazdaságához. A magyar piacra agilis megközelítő módon eddig kb. 8000 - 10 000 szakember érkezett, akik elsősorban a gyári és az elektronikai szektornak köszönhetik helyüket.

Feltűnő Nemzetközi Verseny: Magyarország Előnyei

Nem meglepő, hogy egyre több ország igyekszik felkapni a filippínó munkaerőt, azonban hazánk a versenytársak közepette több vonzó előnyt kínál, mint a katolikus valláshoz való közelség, az európai elhelyezkedés, és a munkajogi védelem szilárdsága.

Beválási Arány Címkével: A Filippínó Munkavállalók Hatékonysága

Meglepő lehet, de a filippínó vendégmunkások 95%-os sikerességi mutatóval büszkélkedhetnek Magyarországon, ami kimagasló eredmény a munkaerő-kölcsönző piacon.

Fizetés és Juttatások: Mérlegelő tényezők

Bár Nyugat-Európa magasabb béreket kínál, Magyarországon egyéb előnyökkel - mint az ingyenes lakhatás és élelmezés - csökkenthető az érkező munkavállalók anyagi teherbürdje.

Szakmai Akkreditáció és Biztonság: A Fülöp-szigeteki Szabályozások Hatása

Kiemelt figyelmet érdemel a munkaerő-export állami szabályozása a Fülöp-szigeteken, mely meghatározott protokolloken és biztonsági intézkedéseken keresztül biztosítja a vendégmunkások méltányos bánásmódját és védelmét.

A Sikeres Toborzás Receptje: Felelősségteljes Gyakorlatok és Felkészülés

Rowena Paragas az etikus vendégmunka-programok sikerének kulcsaként a munkavállalók alapos előkészítését és a korrekt munkaadói gyakorlatokat hangsúlyozza.

Jövőkép és Összefogás: A Magyarországra Irányuló Filippínó Interés

Elnyűhetetlennek tűnő optimizmussal vázolja fel Paragas a magyarországi munkaerőpiac kibővülését, hiszen számos industriális és vendéglátóipari területen várható erőforrás-növekedés a következő években, valamint az esetleges bürokratikus folyamatok meggyorsítása is a tervek között szerepel.

facebookMegosztás Facebook-on