HR generalista, Specialista munkaköri leírás
A berkalkulator.com
eladó >>
Publikálva

HR generalista, Specialista munkaköri leírás

facebookMegosztás Facebook-on
Authors

Munkakör célja

Az HR generalista, Specialista munkakör célja, hogy támogassa a vállalat munkavállalóinak kezelését, az álláslehetőségek felmérésétől kezdve a munkavállalók toborzásán, kiválasztásán, betanításán, fejlesztésén és megtartásán keresztül.

Általános feladatok

  1. Toborzás és kiválasztás: Munkahelyi hirdetések létrehozása, jelentkezők előzetes szűrése, interjúk szervezése és lefolytatása, ajánlatok elkészítése és tárgyalása, munkaszerződések előkészítése.
  2. Munkavállalói kapcsolatok: Munkavállalói panaszok kezelése, vállalati kultúra és etikai normák betartatása, munkavállalói elégedettség mérése és fejlesztése.
  3. Képzés és fejlesztés: Képzési igények felmérése, képzési programok szervezése és koordinálása, munkavállalói fejlődés nyomon követése és értékelése.
  4. Bérek és juttatások: Bérszámfejtés támogatása, juttatási programok kezelése és fejlesztése, munkavállalói teljesítményértékelési rendszer koordinálása.
  5. Munkaerő-tervezés és -gazdálkodás: Munkavállalói állomány elemzése, személyzeti költségek optimalizálása, munkaerőpiaci trendek és változások figyelemmel kísérése.

Általános felelősségek

  1. A vállalat HR politikájának és gyakorlatának megfelelően cselekedni.
  2. Az adatvédelmi és munkajogi előírások betartása, az érzékeny információk bizalmas kezelése.
  3. A HR projektekben való aktív részvétel és együttműködés más osztályokkal.
  4. Folyamatosan frissíteni és fejleszteni a HR ismereteket és készségeket.

Általános elvárások

  1. Legalább egy középfokú végzettség, előnyben részesítve a HR, pszichológia, üzleti adminisztráció vagy kapcsolódó területeken.
  2. Legalább 2-3 év tapasztalat az emberi erőforrások területén, előnyben részesítve a generalista vagy specialistai pozíciókat.
  3. Tárgyalóképes angol nyelvtudás írásban és szóban.

Szükséges képességek, készségek és tapasztalatok

  1. Kiváló kommunikációs és emberi kapcsolatok készsége.
  2. Problémamegoldó képesség és konfliktuskezelési készség.
  3. Szervező-, tervező- és prioritásmenedzsment képesség.
  4. Önálló és csapatban is hatékony munkavégzés.
  5. Magas szintű diszkréció és etikai érzékenység.
  6. MS Office (Word, Excel, PowerPoint) és HRM rendszerek ismerete.

Összefoglalva, az HR generalista, Specialista munkakör az emberi erőforrások széles skálájában nyújt támogatást a vállalat számára. A munkakör betöltőjének rendelkeznie kell a szükséges képességekkel, készségekkel és tapasztalatokkal, hogy sikeresen hozzájáruljon a vállalat munkavállalóinak kezeléséhez és fejlesztéséhez.

facebookMegosztás Facebook-on