Szakértői Informatikai Karrier Lehetőségek Dubajban: Téged is Várnak!
A berkalkulator.com
eladó >>
Publikálva

Szakértői Informatikai Karrier Lehetőségek Dubajban: Téged is Várnak!

facebookMegosztás Facebook-on
Authors

Bevezető a Kiemelkedő Karrierlehetőségekről

Az informatikai szakértelemre épülő karrier sosem volt annyira izgalmas és sokrétű, mint manapság, és ebben az Emirates légitársaság is élen jár. A multinacionális csoport, amely magába foglalja a dnata földi kiszolgálással foglalkozó leányvállalatot is, megnyitja kapuit a dézsávűre váró szakemberek előtt, felölelve számos hi-tech munkakört a szoftverfejlesztéstől a kiberbiztonságig.

Innovatív Munkakörökről Szóló Hirdetés

Keresünk olyan lelkes szakértőket, akik a legúj kihívásokra vágynak az informatika terén, beleértve a szoftver- és műszaki fejlesztést, DevOps szaktudást, hibrid felhő használatát, Agile delivery készséget, termékmenedzsmentet és sok más szakterületet. A jelentkezés könnyedén, online felületen keresztül történik, majd a sikerrel kiválasztott jelöltek a budapesti toborzó napokon vehetnek részt.

A Multikulturális Dubaji Élet

A szerencsés kiválasztottak egy olyan csapat tagjai lehetnek, amely a légi közlekedés üzleti és működési aspektusainak digitális oldalát formálja meg. A dubaji IT-szekcióban olyan izgalmas projekteken dolgozhatsz, mint az étkeztetés mesterséges intelligenciával történő optimalizálása, a biometrikus check-in rendszerek fejlesztése vagy a cargo és erőforrás-kezelő rendszerek továbbfejlesztése.

Haladó Technológiák és Eszközök

Az Emirates IT-szakemberei a legfrissebb technológiai újításokat használják, mint a felhőszolgáltatások és mikroszolgáltatások, API kezelés, robotika, biometria, beleértve az arcfelismerést, valamint a webfejlesztést és az erőteljes programozási nyelveket, mint a ReactJS, Java, .NET és Python.

Női Szakértők és Képzési Programok Támogatása

Az Emirates előremutató vállalati kultúrája a női munkavállalók előrelépését is kiemelten támogatja, mivel a munkaerő arányának kiegyensúlyozottságára ügyel – a vállalatnál dolgozók több mint 40%-a nő. Ezen túlmenően, minden munkatárs hozzáférhet az e-learning és egyéb képzési programokhoz, hackathonokhoz és technológiai előadásokhoz.

Kérjük, Kapcsolja ki Hirdetésblokkolóját!

Ha a legtöbbet szeretné kihozni oldalunk tartalmából, kérjük, állítsa ki hirdetésblokkoló funkcióját, hogy zavartalanul élvezhesse a nálunk eltöltött idő minden percét. Számítunk együttműködésére, és köszönjük, hogy oldalunkat választja információszerzés céljából.

facebookMegosztás Facebook-on