RecruiTECH 2023: Toborzás jövője a mesterséges intelligencia korában
A berkalkulator.com
eladó >>
Publikálva

RecruiTECH 2023: Toborzás jövője a mesterséges intelligencia korában

facebookMegosztás Facebook-on
Authors

Toborzási Innovációk és a Jövő Előrevetítése

Mindent bele! Ez jellemzi a március 21-re időzített RecruiTECH eseményt, amely a toborzó szakma hazai krémjét hozza össze egy napra, felejthetetlen előadásokkal és workshopokkal. A szervező, Toldi Gábor nézőpontjából a magyar munkaerőpiac kettős arcát láthatjuk, ahol az informatikusok piaca egyre dinamikusabban változik, a toborzó szolgáltatók pedig egy nehéz évet könyvelhetnek el maguknak.

Automatizáció és Mesterséges Intelligencia a Toborzásban

Az ember és a gép harmonikus együttműködésének kérdései foglalják keretbe a konferenciát. A holland Scotty Technologies bemutatója egy olyan szoftvert vonultat fel, amely megváltja az álláskeresők felhívásának monoton feladatát. Emellett egy új világba léphetünk a videóinterjúk összefoglalóinak gépi generálásával, ahol a Microsoft Teams és a Google Meet kínált innovációk hevernek kiaknázatlanul. A kérdés már nem az, hogy van-e létjogosultsága a mesterséges intelligenciának, hanem hogy hol húzzuk meg a határait.

Z generációs Kihívások és a Hiring Success Titkok

A Z generációs kommunikációra és chatbotokra is külön fény derült: a fiatalabb generációk már nem a telefonhívásoknak, hanem a szöveges üzeneteknek élnek. Stratégiákról és saját hibáinkból tanulhatunk Karin Philippczyk workshopján, ahol a "Hiring Success" módszertana kerül előtérbe.

Hibrid Munkavégzés: Új Norma a Toborzásban

Bába-Szabó Magda, a Generali HR igazgatójának előadása nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a hibrid munkavégzés milyen mértékben vonzóvá teszi a munkahelyeket. Végül a kiégés megelőzése sem hiányozhat a tematikából, melyre Veres Tamás saját tapasztalatait ossza meg, felhívva a figyelmet egy olyan problémára, amely túl gyakran marad a háttérben.

A RecruiTECH konferencia azt ígéri, hogy valósággá válik az átfogó képzés és beszélgetés ideje. Ebben a dinamikusan változó világban, ahol a munkaerőpiacot egyre inkább a technológia és az innovációk mozgatják, kritikus fontosságú, hogy elmerüljünk ezen kihívások megértésében és a toborzási stratégiák újragondolásában.

facebookMegosztás Facebook-on