Piacbővülés és Munkaerőpiaci Dinamika: A Legnagyobb Hazai Foglalkoztatók Létszám-mozgásai
A berkalkulator.com
eladó >>
Publikálva

Piacbővülés és Munkaerőpiaci Dinamika: A Legnagyobb Hazai Foglalkoztatók Létszám-mozgásai

facebookMegosztás Facebook-on
Authors

HR Direkt Kft.: Egy Impozáns Növekedési Ív

2022-ben az HR Direkt Kft. már beírta magát a sikerlisták élére. A vállalat azonban ezt a teljesítményt 2023-ban könnyedén felülmúlta, 70%-os létszámnövekedéssel, az alkalmazottak számát 2048-ról 3466-ra emelve. E növekedési ütemmel érdemelt helyet a magyarországi legnagyobb foglalkoztatók sorában.

Magyar Posta Zrt.: A "Postások" Visszatérő Létszámbővülése

A Magyar Posta, mint meghatározó munkaadó hazánkban, októberben 23 875 alkalmazottal zárta a hónapot, a korábbi szeptemberi adathoz képest 334 fős emelkedést mutatva, ami hosszabb időszak utáni pozitív fordulatot jelez a vállalat életében.

B+N Referencia Zrt.: Stabilan Bővítő Épületgazdálkodás

Az épületek takarításával és üzemeltetésével foglalkozó vállalat 183 fővel növelte dolgozói létszámát, így már közel 10 ezer embernek biztosít munkát, a Tesco közvetlen közelébe erősítve pozícióit.

Folyamatos Fejlődés a Kiskereskedelmi Szektorban

A Lidl és a BKM Budapesti Közművek alkalmazottainak száma szintén száz felett növekedett, a Lidl esetében az egy évvel ezelőtti időszakot követő hullámvasút után egy folyamatos növekedési tendenciát figyelhetünk meg.

SK On Hungary: Duplázás az Akkumulátorok Világában

Az SK On akkugyár a korábbi évinél majdnem megduplázta munkavállalói számát, ami megmutatja a hazai elektromos autóipar dinamikus fejlődését, a Man at Work munkaerő-kölcsönző céggel és más szektorok képviselőivel együtt.

Betekintés a Munkaerőpiac Hiteles Adataiba

A cikkben szereplő adatok hivatalos forrásokból (NAV, KSH) származnak, amelyek a munkaerőpiac és a legjelentősebb munkaadók valós helyzetét tükrözik. Kiemeltük, hogy bizonyos vállalatok, például a bankok és a MOL, sajnos nem publikálnak havi létszámadatokat, így azokról nem áll módunkban pontos képet adni.

Munkaerőpiaci Dinamika: A Legnagyobb Hazai Foglalkoztatók Részletes Létszámadatai

A Magyar Postától kezdve a SPAR-on át a Lidl-ig - a lista számos fontos szereplőjének aktuális létszámadatait összesítettük egy részletes táblázatban, amely precízen bemutatja a változás mértékét az előző hónapokhoz képest. Az ilyen jellegű információ összegyűjtése és nyilvános megosztása kulcsfontosságú a munkaerőpiac és gazdaság helyzetének megértésében.

facebookMegosztás Facebook-on