Magyarország Legvonzóbb Munkahelyei: Az Év Vállalatai Kitüntetés Nyertesei
A berkalkulator.com
eladó >>
Publikálva

Magyarország Legvonzóbb Munkahelyei: Az Év Vállalatai Kitüntetés Nyertesei

facebookMegosztás Facebook-on
Authors

A Munkahelyeink.hu Által Megkoronázott Top Munkaadók

Az elmúlt év értékelése alapján ünnepelhet a Yettel Magyarország, a Pepco Magyarország és a Harman Magyarország, amelyek kiemelkedő visszajelzéseket kaptak a munkavállalóiktól. Az általuk kifejezett elismerés nem csupán szóbeli dicséret, de megerősíti ezeket a vállalatokat a Munkahelyeink.hu által összeállított Top Employers Hungary elit listájának élén.

Az Évértékelések Alapjai és a Munkavállalói Vélemény Fontossága

A rangsor összeállítására 2023 folyamán került sor, pontosabban az év elejétől a végéig tartó időszakban leadott munkavállalói vélemények figyelembevételével. Érdekesség, hogy a lista azon cégek nevét sorakoztatja, amelyek legalább 30 értékelést gyűjtöttek be, garantálva ezzel egy megbízható adatbázist a valós élmények és benyomások alapján.

Hogyan Alakult ki a Top Employers Hungary Lista?

Az összesített pontszám meghatározásához egy átfogó rendszert alkalmaztak. Igazán demonstratív, hogy a végeredmény 70%-át az általános munkavállalói elégedettség értékelése adta, míg a fennmaradó 30% öt egyenlően fontos kategóriából tevődött össze ezek: fizetés és juttatások, fejlődési és előrelépési lehetőségek, munka és a privát élet harmóniája, vezetőség minősége, valamint a vállalati kultúra és értékek.

A Legjobb Munkaadók - Sorrendben és Személyes Szempontok Tükrében

A munkavállalói elégedettség ranglétrájának tetején a Yettel Magyarország áll, melyet követ a Pepco Magyarország és a Harman Magyarország küzdelmes sorrendben. De nem csak ők érdemelnek figyelmet; a lista további kiemeltjei közé tartozik a Metro Magyarország, a Coca-Cola HBC Magyarország, a PENNY, a dm Magyarország, a JYSK Magyarország, az Erste Bank, és nem utolsó sorban az Audi Hungaria is, amelyek mind hozzájárulnak a magyar munkaerőpiac kiválóságához.

A következő olvasmányunkban felfedezhetjük, hogy mi emeli ki ezeket a vállalatokat versenytársaiktól, és beragyogja őket a munkavállalók elismerésének fényében. Minden részletre kitérünk, ami a sikerükhöz vezetett, és tanácsokat adunk, hogy hogyan lehet egy vállalat a legelőkelőbb munkaadókká válni.

facebookMegosztás Facebook-on