Katás vállalkozók figyelem: Év végi adminisztráció könnyedén a Számlázz.hu új funkcióival!
A berkalkulator.com
eladó >>
Publikálva

Katás vállalkozók figyelem: Év végi adminisztráció könnyedén a Számlázz.hu új funkcióival!

facebookMegosztás Facebook-on
Authors

Újdonság a Számlázz.hu-nál: Az életmentő Keret- és adófigyelő a katás vállalkozóknak

Sosem volt még ilyen egyszerű a céges adminisztráció a katás vállalkozók számára, mint most a Számlázz.hu által bevezetett új funkciókkal. Legyen szó akár az éves bevallásról vagy az adózási keretek átlátható kezeléséről, a Keret- és adófigyelő minden vállalkozónak kihagyhatatlan eszköz az év végén.

A kata változások után sem maradnak magukra a vállalkozók

A kata változásai óta talán kevésbé vannak terítéken a katás vállalkozások, azonban ez nem jelenti azt, hogy meg kellene szenvedniük az adminisztrációt. Az online számlázón keresztül mostantól még hatékonyabban végezhetik napi ügyviteli feladataikat, hiszen a Számlázz.hu folyamatosan bővíti kínálatát, hogy megkönnyítse felhasználói életét.

Nyugtaadás egyszerűbben, mint valaha

Legújabb fejlesztésük révén most már csak egy kattintás választ el a katás vállalkozókat a nyugtaadástól, amely által tevékenységük még átláthatóbbá és egyszerűbbé válik. A pénzügyi adminisztráció ezáltal sokkal gyorsabb és hatékonyabb lesz - szinte, mintha egy korai karácsonyi ajándékot kapnának a rendszert használók.

Automatizációval gördülékeny pénzforgalom

Egy másik nagyszerű újítás az autokassza, amely révén a vállalkozók bankszámlatranzakciói automatikusan párosításra kerülnek a kiállított számlákkal. A kiadásszámfejtés és pénzforgalmi szemléletű könyvelés így kevesebb fejtörést okoz majd, egyben pedig a kata keretek nyomon követését is segíti.

Jobb adótudatosság és bevallás egyszerűen

Nem elég, hogy a katások követhetnék kereteiket, a Számlázz.hu bevezeti azt a lehetőséget is, hogy az éves kata bevallás egyszerűen, a számlázási fiókon belül készüljön el. A határidő közeledtével ez komoly segítséget nyújthat, hiszen a felhasználók időt takaríthatnak meg és elkerülhetik a szükségtelen stresszt.

A Számlázz.hu – A vállalkozók időgazdálkodója

Az online számlázó minden új fejlesztését azzal a céllal készítette, hogy vállalkozói ügyfelei számára a lehető legegyszerűbbé tegye az ügyvitelt. A Számlázz.hu arra törekszik, hogy az ügyfelek számára a legértékesebb vagyonnak számító időt megtakaríthassa és produktívabban tudják azt felhasználni üzleti céljaik elérésében.

facebookMegosztás Facebook-on