Februári Hókép: Íme, A Részletes Előrejelzés a Heti Időjárás Változásokról
A berkalkulator.com
eladó >>
Publikálva

Februári Hókép: Íme, A Részletes Előrejelzés a Heti Időjárás Változásokról

facebookMegosztás Facebook-on
Authors

Időjárás Változás a Láthatáron!

Vasárnap estétől figyelemre méltó változásokat tapasztalhatunk időjárásunkban. Nyugat felől egy jelentős felhőzet érkezik, amely a Dunántúl területein könnyű havazást, havasesőt, esetleg ónos esőt hoz magával. Az éjszakai légmozgás mindenhol mérséklődik, de az északnyugati, majd később a délnyugati szél bizonyos helyeken életre kelhet. A higany is visszaesik, éjszakánként akár mínusz nyolc fokot is mutathat, a fagyzugokban pedig ennél is hidegebbre kell készülnünk.

Íme a Hétfői Hóhelyzet!

A hét első napján többnyire erősen felhős vagy borult égboltot láthatunk. Azonban a napközbeni fénysugarak előbújhatnak a vékonyabb felhőrétegen keresztül. Délutántól és estétől pedig már nagy területeken is számíthatunk csapadékra. Északkeleten havazásra, havasesőre kell felkészülnünk, más helyeken pedig esőre van kilátás. A délnyugati, déli szelek is erőre kapnak, és nappal a hőmérséklet akár plusz nyolc fokig is emelkedhet.

Előrejelzés a Következő Napokra

Kedden marad a borongós, csapadékos idő, bár a csapadék fókuszpontja lassan kelet felé tolódik. A déli, majd az északnyugati szél több helyen megerősödik, és az Észak-Dunántúlon akár viharos széllökések is feleledhetnek. A hőmérséklet hajnalra -1 és +5 fok között változik, míg délután -1 és +7 fok közötti értékek várhatók - a hidegebb részek északkeleten találhatók.

Kiemelt figyelmet érdemel a hétfő éjjeli időjárás, egy mediterrán ciklon közeledtével főleg északon és északkeleten jelentős mennyiségű hó eshet. A váltakozó időjárás kapcsán érdemes folyamatosan figyelemmel kísérni a frissülő előrejelzéseket és felkészülni az adott helyzetre.

Üdvözöljük a téli csodálatos, mégis kiszámíthatatlan színjátékát, készítsük magunkat az előttünk álló változatos időszakra.

facebookMegosztás Facebook-on