Történelmi bérmegállapodás zárt le - Korábban sosem látott béremelkedés a Budapesti Közműveknél
A berkalkulator.com
eladó >>
Publikálva

Történelmi bérmegállapodás zárt le - Korábban sosem látott béremelkedés a Budapesti Közműveknél

facebookMegosztás Facebook-on
Authors

Budapesti Közművek: Zöld Út a Jövőbe Vezető Béremeléssel

A Budapesti Közművek vállalati szférájában egy jelentős változás következett be, ami határozottan érinti az ötezer fő feletti munkavállalói karját. Az egyezség, melyet a vállalat vezetői és a munkavállalókat képviselő szakszervezetek első emberei tető alá hoztak, egy új fejezetet nyit a munka világában.

2024-es Bérmegállapodásban Döntöttek

Egy év eleji, átlagosan 13,5 százalékos béremelés utalása már zajlott, miközben a kollégák örömmel fogadták a további bérnövekedés hírét.

Valamennyi Terület Átfogása: Egyenlő Bánásmód Mindenkinek

A béremelés nem válogat; a hulladékgazdálkodástól kezdve a temetkezési szolgáltatásokig minden divízió, és a támogató területeken dolgozók is részesülnek ebből az elismerésből, ezáltal növelve az összetartozás és egyenlőség érzetét a vállalatnál.

Tizenhárom Fordulón Át Tartó Egyeztetések

Büszkén jelenthetjük, hogy a sikeres egyeztetések a munkavállalói és munkáltatói oldal konstruktív együttműködésével valósultak meg. A Budapesti Közművek Dolgozóinak Szakszervezete és a HVDSZ 2000 képviseletében mindvégig a dolgozók érdekeit helyezték előtérbe.

A BKV Igazgatósága is Támogatja a Megállapodást

Az utolsó lépcsőfok is meglett, amikor a BKV Igazgatósága zöld jelzést adott a bérmegállapodásra, ezzel is erősítve a cég iránti bizalmat és a munkatársak felé mutatott tiszteletet.

A Budapesti Közművek, mintegy innovatív, előretekintő vállalatként bizonyította, hogy készen áll a jövő kihívásaira, nem csak technológia és infrastruktúra, hanem emberi tényező, azaz munkavállalói elégedettség terén is.

facebookMegosztás Facebook-on