Fedezd fel a lehetőségeidet: Légy rendőr! - Karrier nap az ORFK-nál
A berkalkulator.com
eladó >>
Publikálva

Fedezd fel a lehetőségeidet: Légy rendőr! - Karrier nap az ORFK-nál

facebookMegosztás Facebook-on
Authors

A nap, amikor a rendőrség kapuját kitárják előtted

Íme egy kihagyhatatlan esemény mindenki számára, aki valaha is gondolkodott azon, hogy a rendőrség soraiban találja meg hivatását. Az Országos Rendőr-főkapitányság egy maradandó állásbörzére invitál Budapest szívében, ahol a rendőri pálya minden aspektusát megismerheted.

Mit kínál neked a rendőrség? A választ a karrier expón találod!

A rendezvény során a Készenléti Rendőrség, a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság, a Budapesti Rendőr-főkapitányság, valamint a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság toborzási specialistái vezetnek be a rendőri hivatás rejtelmeibe. Beszélgetéseken, előadásokon keresztül választ kaphatsz a karrieredet meghatározó kérdésekre.

Egy nap, ahol a rendőröké a főszerep

Nem mindennapi lehetőség az is, hogy pódiumbeszélgetések keretében kikérdezheted a terepen dolgozó rendőrfelügyelőket és nyomozókat. Megtudhatod, mivel telnek a hétköznapjaik, hogyan építették fel karrierjüket, és milyen kihívásokkal néznek szembe nap, mint nap.

A tudás mellé fegyverzet is jár

Ha szeretnéd közelebbről is megvizsgálni, milyen technikai eszközparkkal biztosítja a rendőrség a rendet és a biztonságot, itt a lehetőség. A bűnügyi és a fegyverzettechnikai eszközök bemutatója során nem csak megnézheted, de érdeklődhetsz is azok használatáról.

Készen állsz a jelentkezésre? Itt minden kérdésedre választ kapsz!

Fontos tudnivaló, hogy az állásbörzén nem csak a lehetőségeidet mérheted fel, hanem konkrét lépéseket is tehetsz a jelentkezés felé. Az egészségügyi és pszichológiai kondíciódnak megfelelőségéről is konzultálhatsz a rendőrség szakembereivel.

A jövő rendőreinek bölcsője

Ne hagyd ki azokat a standokat, ahol a rendőrképző oktatási intézmények is jelen lesznek. Tudd meg, milyen képzések kínálkoznak számodra, és hogyan indulhatsz el ezen a rangos úton.

Ne felejtsd, egy ilyen karrier nap hozhatja meg életed döntő fordulatát. Ha a rend megtartója szeretnél lenni, itt a helyed!

facebookMegosztás Facebook-on