Bérkalkulátor 2013

Nettó bér 2013

fizetési felmérés

Tegnapelőtti névnap 10-30 : Nárcisz
Tegnapi névnap 10-31 : Alfonz
Mai névnap 11-01 : Farkas
Holnapi névnap 11-02 : Marianna
Holnaputáni névnap 11-03 : Achilles

Német nyelvű önéletrajz minta letöltés

E-mail

Rengetegen vannak, akik egy állásinterjú alkalmával szinte rettegnek. A felmérések alapján ezek a rettegések nem is a munkahely miatt alakulnak ki, hanem mert az emberek nagy része fél az elutasítástól. Pedig az a tény, hogy valakit állásinterjúra hívnak be önmagában már sikernek könyvelhető el. Egy állásra több százan esetenként több ezren jelentkeznek, amiből többnyire csak néhány tíz jelöltet hívnak be személyes interjúra. Tehát akit behívnak nincs félni valója, hiszen több száz illetve több ezer vetélytársát már legyőzte.

A személyes interjúig való eljutás alapja azonban egy remekül megírt önéletrajz. Napjainkban a külföldi tulajdonban lévő multik előszeretettel kérnek a szakmai képzés mellé megfelelő nyelvtudást is. A nyelvtudás meglétét rögtön az elején, az önéletrajz alapján el kezdik szűrni. Tehát, ha olyan vállalatnál keresünk állást, melynek a tulajdonosi köre német ajkú, szinte biztosra vehető, hogy német nyelvű önéletrajz lesz a belépő. Az oldalunkon ehhez is megtalálja a megfelelő segítséget, hiszen nálunk megtalálható letölthető formátumban a német nyelvű önéletrajz minta.

 

Az állások megpályázásához, és az elnyeréséhez rengeteg segítséget kap tőlünk. Letöltheti a német nyelvű önéletrajz minta változatát. Amennyiben elnyeri az állást, úgy nálunk kiszámolhatja a nettó és bruttó bérét, a járulékainak alakulását, segítséget kap a családi pótlék igényléséhez és a gyerekkedvezmények érvényesítéséhez. Tehát, amennyiben állás, család, bér kalkulátor, nyugdíj, német nyelvű önéletrajz minta, esetleg gazdasági tanács vagy árfolyam, úgy az oldalunk lesz a segítsége.

Klikk ide a német nyelvű önéletrajz minta letöltéséhez >>>>>>

Hozzászólások  

 
0 #1 Kiss Lajos 2012-02-03 00:14
Nagyon jóó!!!
Idézés
 

Hozzászólás


Biztonsági kód
Frissítés

You are here: