Új Kezdeményezés a Magyar Munkavállalók Jogainak Megőrzéséért
A berkalkulator.com
eladó >>
Publikálva

Új Kezdeményezés a Magyar Munkavállalók Jogainak Megőrzéséért

facebookMegosztás Facebook-on
Authors

A Magyar Munkavállalók Jogainak Új Védőpajzsa

A magyarországi munkaerőpiac éleződő helyzetével szemben a Jobbik-Konzervatívok párt nem szó nélkül marad. Legújabb kezdeményezésükkel arra törekszenek, hogy helyi szinten védelmezzenek minden magyar munkavállalót, elutasítva ezzel a tömeges, indokolatlan leépítéseket, különösen olyan helyzetben, amikor a vállalatok nagy számú külföldi – főként ázsiai – "migráns" munkaerőt alkalmaznak.

Védett Státusz a Magyaroknak: Célkeresztben a Multik

Annak érdekében, hogy a magyar dolgozók ne kerüljenek hátrányos helyzetbe saját hazaikban, Z. Kárpát Dániel kiemelte a biztosított munkahelyek fontosságát. Egyúttal szorgalmazza, hogy a magyar adófizetők pénzéből támogatott multinacionális vállalatok ne lehessenek képesek kizárólag helyi munkaerő leépítésére.

Magyarság a Kivándorlás Árnyékában

A Jobbik-Konzervatívok által felvázolt problémaként jelentkezik a nyugati migráció trendje is. Az alapvető cél, megfogalmazásuk szerint, megakadályozni a magyarok tömeges elvándorlását és ellensúlyozni a kormány ázsiai munkavállalók behozatalára irányuló politikáját. A párt a szülőföldön való boldogulás jogának előtérbe helyezésével, erre vonatkozó törvényjavaslat benyújtásával szeretne változást elérni.

A Magyar Dolgozók Érdekében: A Javaslat Előrelépés

Nem marad tétlenül a Jobbik-Konzervatívok kezdemény, hiszen hamarosan az országgyűlés elé terjesztik határozati javaslatukat. Ezzel egy új fejezetet nyithatnak a munkaerőpiacon, ahol a magyar dolgozók jogainak védelme kerülhet központi szerepbe az azt követő politikai diskurzusban.

facebookMegosztás Facebook-on