Négyéves startup zsebelte be a Miniszterelnökség milliós megrendeléseit
A berkalkulator.com
eladó >>
Publikálva

Négyéves startup zsebelte be a Miniszterelnökség milliós megrendeléseit

facebookMegosztás Facebook-on
Authors

Páratlan Sikertörténet: Fiatal Társaság Magasra Tett Szárnyalása

Egy döbbenetes fordulattal a hazai üzleti élet egyik új szereplője, az EQUIS VIRIS Fejlesztési Tanácsadó Kft. több mint hatékony ajánlatával lerázta a konkurenciát egy kiemelkedően fontos közbeszerzési pályázaton. A cég, mely csupán néhány évvel ezelőtt lépett a piaci színtérre, felülkerekedett dr. Kertész József Tamás Mészáros Lőrinc ügyvédjeként ismertvé vált ügyvédi irodáján.

A Győzelem Részletei: Hogyan Nyerte El Az EQUIS VIRIS A Megbízást

A vállalkozás közbeszerzési stratégiája kiválóan működött: az ötféle szakértői tanácsadási részterületből négyszer is ők nyújtották be a legkedvezőbb ajánlatot. Ennek eredményeképpen egy 350 millió forintos keretmegállapodás került hozzájuk, míg a versenyben lévő ismert ügyvédi iroda csak egy 120 millió forint értékű megbízással gazdagodott.

A Miniszterelnökségi Pályázat Háttere és Nyomozói Megjegyzések

A közbeszerzési tendert először 2023 közepén hirdették meg, viszont a folyamat során akadtak problémák. Egy beérkezett panasz hatására ideiglenesen vissza kellett vonni a kiírást, ami után egy alaposabb felülvizsgálatra került sor. A Közbeszerzési Döntőbizottság is bekapcsolódott az ellenőrizendő aspektusok miatt, miközben a nyilvánosság szeme előtt zajlott a folyamat.

Az Érintett Vállalkozások Profilja: Egy Új Játékos és Egy Tapasztalt Ügyvédi Iroda

Az EQUIS VIRIS csupán három taggal büszkélkedhet, mégis képesek voltak egy erős és lenyűgöző ajánlatot prezentálni. Ezzel szemben dr. Kertész József Tamás nevéhez kapcsolódó iroda már neves és elismert a magyar jogi piac egy szegmensében, ám ez alkalommal nem arattak osztatlan sikert.

Megállapítások és a Jövőbeli Kilátások

Ami azt a kérdést illeti, hogy a magyar médiaegységnek milyen anyagi értékű része kerülhetett a Mészáros Lőrinc és Liszkay Gábor közti ügyvédi kapcsolatok révén új gazdához, ez továbbra is izgalmas, ám tisztázatlan dilemma. Milyen hatásai lehetnek hosszú távon egy ilyen meglepetés, mint amit az EQUIS VIRIS sikere jelent, a magyar közbeszerzések világában? És vajon mennyire alakíthatják át a jelen események a piaci dinamikákat a jövőben? Ezek a kérdések maradnak nyitottak a következő hónapokban és években.

facebookMegosztás Facebook-on