Bér a túléléshez: A Telekom-csoport egyedülálló bérfejlesztése
A berkalkulator.com
eladó >>
Publikálva

Bér a túléléshez: A Telekom-csoport egyedülálló bérfejlesztése

facebookMegosztás Facebook-on
Authors

A Telekom Csoport Válasza Az Inflációs Kihívásokra

Egy jelentős információ szivárgott ki a kommunikációs óriás háza tájáról. A következő év, 2024 májusának első napjától, a Magyar Telekom Nyrt. és a Telekom Rendszerintegráció Zrt. dolgozói átlagosan 12%-os illetménynövekedés előnyeit élvezhetik. Ez lényeges lépést jelent a vállalat életében, aki így hangot ad elkötelezettségének: a szakemberei-előtt álló gazdasági kihívásokkal szemben nem hátrál meg.

A Stabil Munkakörnyezet Építése

A Magyar Telekom mindennapi törekvései közé tartozik, hogy munkavállalói számára biztonságos és stabil környezetet teremtsen. Ahogy a világgazdasági helyzet ingadozik, a vállalat kiáll amellett, hogy kollégái folyamatosan ki tudják védeni a megemelkedett életszínvonalat és a vállalat továbbra is izgalmas lehetőségeket kínáljon a munkaerőpiacon.

Példaértékű Vállalati Stratégia

Az elmúlt három évben a Telekom Csoport elkerülte a csoportos elbocsátások csapdáit, és a jövőre is optimistán tekintve, az új bérmegállapodás már a harmadik alkalommal hoz komolyabb korrekciót a dolgozói bérstruktúrába. Egy ilyen mértékű, és gyakoriságú bérnövekedés kuriózuma a magyarországi munkaerőpiacnak.

Hozzászólóink és az iparág szakértői között egyaránt büszkeséget vált ki ez a példa nélküli stratégia. A vállalat proaktivitása és a munkavállalók iránti kiemelt odafigyelése méltó elismerést vív ki nem csak a hazai, hanem a nemzetközi térben is.

Fel kell készülni arra, hogy a Magyar Telekom továbbra is megbízható zászlóshajója lesz a hazai gazdaságoknak és közösségeknek egyaránt. Adott a kérdés: Tartósan fenntartható lesz-e ez a bérfejlesztési modell, és más piaci szereplőket is inspirálni fog-e? Az idő mindent eldönt, addig is figyelemmel kísérjük a Telekom csoport további lépéseit.

facebookMegosztás Facebook-on